logo_lena_gavelin

Vår, vår , vår

Många löpgrupper på gång nu, kul, inspirerande och fantastiskt att se de utvecklas! Tar också mycket energi och tid, men det är det värt! Många löpgrupper på gång nu, kul, inspirerande och fantastiskt att se de utvecklas! Tar också mycket energi och tid, men det är det värt!

Betyder mycket jobb, tyvärr mindre tid för uppdateringar. Följ mig på Facebook, så kan du snabbare ta del av vad som händer just nu :-). 

Jag har bl.a. igång flera löpgrupper från nybörjare till vana löpare. Vi har kört löpteknik, löpstyrka, intervaller, fartlek, löpskolning terränglöpning m.m. m.m. Imorgon väntar föreläsning i Alsen. Du kan fortfarande anmäla dig!
 

Jag har även hunnit med lite vårskidåkning, topptur under påskhelgen :-)
Jag har även hunnit med lite vårskidåkning, topptur under påskhelgen :-)

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-