logo_lena_gavelin

Föreläsningskväll & vårkänslor

Sonia Elvstål, ett ben kortare och ett helt liv rikare. Sonia Elvstål, ett ben kortare och ett helt liv rikare.

Igår kväll fick jag äran att göra en insprationsföreläsning tillsammans med Sonia Elvstål, inspirationsföreläsare som ger enorm energi och visar att livet faktiskt kan börja med en olycka... Sonia förlorade sitt ben i en olycka men blev ett liv rikare... Härligt med olika perspektiv på utmaningar! En härlig kväll som förhoppningsvis gav både inspiration och eftertanke till våra åhörare.

Nu laddar jag för en kommande vecka med flera kursstarter för vårens löpkurser. Jag ska till veckan starta upp sex olika grupper från nybörjare till vana löpare, nu är våren på G!
Med flera olika grupper, kan jag med glädje presentera ett härligt gäng löpare och medhjälpare i run4heart, tjejer och killar med massor av egna erfarenheter och olika bakgrunder som kommer att hjälpa mig under året. Du kan läsa mer om dem under Grupper/Träning.
I helgen laddar jag med skidor, god mat, spa och förhoppningsvis vårsol i Storhogna.
// Lena

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Gustav » Nya mål:  ”Kloka ord. Allt är inte givet och självklart, allt blir inte som man tänkt sig. ..”

  • Roger Jern » Coaching Online:  ”Hej Lena ! Önskar hjälp med ett träningsprogram. ”

  • Jenny Wikner » Morgonträning för piggare dag:  ”Tack för en bra föreläsning Lena! Ser fram emot din kurs senare i vår =) ”

  • Marie » Morgonträning för piggare dag:  ”Tack för en härlig start på morgonen och bra föreläsning! :)”

  • Julia » Morgonträning för piggare dag:  ”Tack för en trevlig morgon Lena! Nu har jag anmält mig till en av löpargrupperna..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-