logo_lena_gavelin

Nytt för trail camp

Så är det klart och jag har nu en ny fin inbjudan till run4heart trail camp i Spanska pyreneérna. En träningsresa för dig som vill ha en fantastisk löpupplevelse, gillar utmaningar och älskar berg natur och storslagna vyer. 

En glad nyhet är att jag i år får med mig Susanne från Konditionsfenomenet. Susanne är själv en duktig löpare, fantastisk ledare och inspirationskälla. Susanne kommer att finnas med som hjälpledare och ger oss bättre möjlighet att dela in oss i fler grupper. 
Susanne var med på lägret förra året och känner till omgivningarna. Så kul att vi nu kan göra ett samarbete.

Susanne under 2014 års läger på Trail Camp Alquezar. I år är Susanne med oss som ledare, vilket känns enormt kul!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-