logo_lena_gavelin

Härliga vinter!

Jag hoppas du har en bra start på 2015, Jag trivs alldeles utmärkt nu när vintern kommit tillbaka i Vålådalen. 

Jag har sagt det förut - jag älskar våra årstider, alla med sin charm - jag vill ha vinter när det är vinter, minusgrader, snö och knastrande dagar. Under nyårshelgen hade vi +5, regn, blåst och den snö som en gång funnits försvann väldigt raskt. Vi hade varmare på nyårsnatten än på midsommarafton, då det snöade här i Vålådalen...

Vinter när det är vinter med härlig skidåkning, vårvinter med toppturer, sedan längta till våren och första löppasset på bar mark, långa sommarkvällar med långpass i sommarvärme och grillkvällar på altanen, härliga höstdagar med de bästa fjällturerna... Årstider!

Men idag har jag njutit...

Härlig trettondagsafton i Vålådalen, med minusgrader, snö, sol och skidor. Känsla att få åka på "riktig" natursnö, istället för att snurra på konstsnöslinga i plusgrader.

Jag önskar dig ett bra 2015, då du kan njuta av alla årstider och varierande träning. Jag njuter av sista lediga dagarna innan jag börjar jobba igen. Håll utkik jag lovar att det kommer många spännande saker från mig och run4heart under 2015!! :-).

Nytt år - nya utmaningar - nya upplevelser. Har du anmält dig till Trail Camp Alquèzar?

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Gustav » Nya mål:  ”Kloka ord. Allt är inte givet och självklart, allt blir inte som man tänkt sig. ..”

  • Roger Jern » Coaching Online:  ”Hej Lena ! Önskar hjälp med ett träningsprogram. ”

  • Jenny Wikner » Morgonträning för piggare dag:  ”Tack för en bra föreläsning Lena! Ser fram emot din kurs senare i vår =) ”

  • Marie » Morgonträning för piggare dag:  ”Tack för en härlig start på morgonen och bra föreläsning! :)”

  • Julia » Morgonträning för piggare dag:  ”Tack för en trevlig morgon Lena! Nu har jag anmält mig till en av löpargrupperna..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-