logo_lena_gavelin

God fortsättning

Jul med systrarna Gavelin Jul med systrarna Gavelin

Firat jul med familj och vänner, dagarna går fort, fem dagar hos mor och far och så många man vill träffa och samtidigt hinna ta det lugnt, mysa och något träningspass ska ju också klämmas in, för fridens skull..

Det viktigaste under julen är dock att få träffa familjen, systrarna och deras familjer, så har det också varit. Jag hann med några löppass mellan middagarna och julmys, annars har tiden mest gått till att träffa familj, släkt och vänner, precis som det ska va` Numera helt ok att jogga/springa en tur 30-60 min. istället för att vara ute i timmar.... Skidorna hade jag lämnat hemma, så nu börjar det suga i skidtarmen. Ikväll åker vi till Vålådalen och blir kvar en vecka, hoppas nu på lite mer skidor...

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-