logo_lena_gavelin

Alquézar 2015

Det känns så himla roligt att få erbjuda ett nytt träningsläger i Alquézar 2015. Jag älskar de bergen, löpningen, naturen, atmosfären, byn... det är en fantastiskt mysig by med mycket charm. Vi kommer att åka i en mindre grupp, dels för att jag vill hinna med att lära känna alla, att vi får en bra gruppgemenskap och att alla ska få ut sitt bästa av veckan. Lägret är en helhet av upplevelser, spansk mat, vingårdar, olivlundar och att lära känna andra löpentusiaster från andra delar av Sverige men även de spanska lokala bergslöparna. 
Extra roligt att anmälningarna redan börjat trilla in och hälften av platserna är nu bokade, så skynda dig för att få vårens löpupplevelse!
Anmäl dig vi mail till mig lena@run4heart.se mer information

Lite bildinspiration:

loading...

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-