logo_lena_gavelin

Ingefära och sömn

Ingefära, färsk eller färskpressad i juiceform, kanon mot förkylning. Ingefära, färsk eller färskpressad i juiceform, kanon mot förkylning.

Har sedan slutet av förra veckan dragits med rejäl förkylning, länge sedan jag verkligen "gav upp" och gick hem från jobbet ett par timmar tidigare, gick då raka vägen och köpte färsk ingefära åkte sedan hem och bäddade ner mig. Jag kan säga att det inte händer speciellt ofta att jag går och lägger mig innan kvällning... Fortfarande rejält förkyld, men 14 timmars sömn och färsk ingefära gjorde ändå att jag var piggare dagen efter och har gjort att jag orkat vara uppe om dagarna och ta itu med en del jobb. Nu väntar ytterligare några dagar med prio på sömn och tuggande på ingefära, mycket vitaminer och dryck, så hoppas jag det går över lika snabbt som det kom...
Ta hand om er och glöm inte den viktiga sömnen! Bra sömn ger bättre förutsättningar att hålla sig frisk och är en av de bästa botemedel om du blir sjuk.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Gustav » Nya mål:  ”Kloka ord. Allt är inte givet och självklart, allt blir inte som man tänkt sig. ..”

  • Roger Jern » Coaching Online:  ”Hej Lena ! Önskar hjälp med ett träningsprogram. ”

  • Jenny Wikner » Morgonträning för piggare dag:  ”Tack för en bra föreläsning Lena! Ser fram emot din kurs senare i vår =) ”

  • Marie » Morgonträning för piggare dag:  ”Tack för en härlig start på morgonen och bra föreläsning! :)”

  • Julia » Morgonträning för piggare dag:  ”Tack för en trevlig morgon Lena! Nu har jag anmält mig till en av löpargrupperna..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-