logo_lena_gavelin

Utmana dig själv

Lite "egentid" i höstfjäll, fantastiskt! Lite "egentid" i höstfjäll, fantastiskt!

I lördags var jag i Storhogna och träffade massor av fantastiska tjejer som var med på mitt löpteknikpass. På eftermiddagen var det fullsatt på föreläsningen som hade temat att utmana sina gränser och att våga gå utanför sin trygghetszon.
Att inspirera andra att våga göra något de vill och kanske tvivlar på att klara men innerst inne skapar en tro på, något nytt, något utmanande. Att få någon att ta det steget det ger mig själv enorm energi - att se andra våga ta utmaningen. Jag hade aldrig stått överst på pallen, genomfört min första mara, mitt första ultralopp eller sprungit ultravasan tidigare i somras om jag inte vågat utmana mig själv på det oupptäckta, göra något jag aldrig gjort förut men har en stark tro och/eller vilja att klara.

En härlig fjällhelg med andra ord med massor av inspiration från deltagre på Tjejhelgen och från fjället. Jag hann med att få till ett par "egna" timmar på fjället, på lördagen med solnedgång och magisk dimma söndagen med mer tät dimma, regn och blåst, blöta stigar och härliga höstfärger jag hann alltså med allt som höstdagar i fjällen kan bjuda på.
Ha en fortsatt bra vecka och våga utmana dig själv annars når du aldrig ett steg längre :-)
 

Att få springa i solnedgång i oktober är en härlig upplevelse. Ger massor av energi och längtan efter mer och fler utmaningar :-)

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Gustav » Nya mål:  ”Kloka ord. Allt är inte givet och självklart, allt blir inte som man tänkt sig. ..”

  • Roger Jern » Coaching Online:  ”Hej Lena ! Önskar hjälp med ett träningsprogram. ”

  • Jenny Wikner » Morgonträning för piggare dag:  ”Tack för en bra föreläsning Lena! Ser fram emot din kurs senare i vår =) ”

  • Marie » Morgonträning för piggare dag:  ”Tack för en härlig start på morgonen och bra föreläsning! :)”

  • Julia » Morgonträning för piggare dag:  ”Tack för en trevlig morgon Lena! Nu har jag anmält mig till en av löpargrupperna..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-