logo_lena_gavelin

Försöksperson

Lyckas få till ett leende, trots att jag var helt slutkörd efter att sprungit med mjölksyra närmare 7 km... Lyckas få till ett leende, trots att jag var helt slutkörd efter att sprungit med mjölksyra närmare 7 km...

I veckan har jag agerat försöksperson för en studie kring traillöpning som Vintersportcentrum i Östersund bedriver, en ära att få vara med, om än det har varit jobbiga pass... I måndags började jag med att springa på löpband, ett VO2 max test genomfördes. Igår(onsdag) var det dags att svettas uppför två slalombackar x 2 med annan traillöpning däremellan. På bilden syns inte all utrustning, men jag kan informera att undermina kläder döljer sig sändare på överarmar, underarmar, händer, lår, smalben och fötter, till det bar jag en mask med medföljande dataregistering som jag har på bilden. Jobbigt minst sagt och svettigt, då första snön föll igår i Östersund, klädde jag mig förstås alldeles för mycket för att springa fullt utrustad ca 7,5 km tuff trail. Spännade forskning, och ska bli riktigt intressant att följa... Återkommer med mer reflektioner från gårdagen :-)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Gustav » Nya mål:  ”Kloka ord. Allt är inte givet och självklart, allt blir inte som man tänkt sig. ..”

  • Roger Jern » Coaching Online:  ”Hej Lena ! Önskar hjälp med ett träningsprogram. ”

  • Jenny Wikner » Morgonträning för piggare dag:  ”Tack för en bra föreläsning Lena! Ser fram emot din kurs senare i vår =) ”

  • Marie » Morgonträning för piggare dag:  ”Tack för en härlig start på morgonen och bra föreläsning! :)”

  • Julia » Morgonträning för piggare dag:  ”Tack för en trevlig morgon Lena! Nu har jag anmält mig till en av löpargrupperna..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-