logo_lena_gavelin

Fantastiska dagar på löparläger

Fettjeåfallet Fettjeåfallet

Härligt löpargäng, igen!

Vi har haft fantastiska dagar på löparläger i Storhogna. Strålande sol, sommarvärme i september, vackra fjäll, fantastiska vattenfall, möra ben och ett underbart gäng!

Det är så fantastiskt roligt att se nya tjejer och killar upptäcka känslan att springa i fjällen. Vi springer, går ibland, stannar och dricker i bäcken, tittar på små och stora vattenfall, fotar, skrattar och springer lite till. En del tar personrekord på sträcka andra tar personrekord i fjällöpning, för några är det första testet på fjällöpning, andra är rutinerade och har sprungit både fjällmaraton och ultralopp m.m., en härlig blandning som alla kan träna tillsammans. Ger energi och motivation att fortsätta jobba med att få ännu fler att utmana sig själv på olika sätt :-).

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-