logo_lena_gavelin

Mot Vålådalen

På prispallen under förra årets fjällmaraton På prispallen under förra årets fjällmaraton

Packar väskan för att åka mot Vålådalen där Axa fjällmaraton är i full gång. Igår sprang de uppför Ottfjället och idag är det dags för ett nytt lopp Inov8 sprinten, troligtvis finns jag som publik ikväll. Mina planer för helgen är bärplockning, fjällnjutning och ev(läs troligtvis) Axa fjällmaraton på lördag. 

Det är nu dags att avslöja min lilla, stora utmaning. Jag är anmäld och tänker ta mig igenom Ultra vasan den 23.e augusti!! Det är verkligen med skräckblandad förtjusning jag ser fram emot denna utmaning. Jag bestämde mig för att delta för ca två veckor sedan, så förberedelserna är inte de bästa. Det som saknas är förstås de riktiga långpassen, och det är väl av den anledningen jag i sådana fall ska springa fjällmaran på lördag, för att få ett riktigt bra långt pass :-). Min utmaning är då att inte springa för att göra bra resultat(och riskera att bli för sliten), utan springa för att se det som träning inför ultravasan. Just nu är målet ultravasan om drygt två veckor som jag vill ta mig i mål på, så på lördag får dagsform, känslan och väder avgöra om jag står på startlinjen i Edsåsdalen och tar mig i mål i Vålådalen senare under dagen.  

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Gustav » Nya mål:  ”Kloka ord. Allt är inte givet och självklart, allt blir inte som man tänkt sig. ..”

  • Roger Jern » Coaching Online:  ”Hej Lena ! Önskar hjälp med ett träningsprogram. ”

  • Jenny Wikner » Morgonträning för piggare dag:  ”Tack för en bra föreläsning Lena! Ser fram emot din kurs senare i vår =) ”

  • Marie » Morgonträning för piggare dag:  ”Tack för en härlig start på morgonen och bra föreläsning! :)”

  • Julia » Morgonträning för piggare dag:  ”Tack för en trevlig morgon Lena! Nu har jag anmält mig till en av löpargrupperna..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-