logo_lena_gavelin

Ta vara på naturens skafferi

Det finns en anledning att uppdateringarna inte är så frekventa för tillfället, det går ju bara inte att sitta inne och jobba... De timmar jag gör på Intersport är nog, vilken sommar, vilken värme och vad otroligt mycket det finns att göra i naturen...

Att träna ute i det fria är ju självklart, däremot försöker jag att göra det under morgon/förmiddag för att slippa värsta värmen.

Bada!! Ett måste denna sommar, helst flera gånger om dagen.

Bara ta det lugnt, i denna värme tar energin slut ibland, bara vara ute i den fantastiska sommaren och läsa, ta det lugnt i skuggan, långa middagar på uteplatsen, har blivit ett måste.

Det har även blivit en del bärplokning, både i den egna trädgården, men även ute i skogen. Jag kan även erkänna att löprundorna numera innehåller ett eller några stopp för energipåfyllning av skogens energi, att stana upp under löpturen och äta lite blåbär, smultron eller hallon, det är fantastisk lyx!

Nu finns det en hel del naturlig energi att hämta ute i skogarna, passa på att ta en tur och se vad naturen har att erbjuda, idag blev det några liter hallon, härligt att hitta i frysen när hösten/vintern kommer. I kylskåpet finns redan rabarbermarmelad, jordgubbs- och svartvinbärssylt. Förhoppningsvis fylls det även på med hjortron, blåbär och lingon framöver.

Vardagslyx just nu, är att gå ut i trädgården och hämta bär(=trädgårdshallon, röda- och svarta vinbär och smultron) till frukostfilen, lyx!! eller göra en smoothie av vad som finns i närheten, igår blev det med svarta vinbär, hallon, naturell yoghurt, lite mjölk, vaniljsocker och honung, bara att blanda och mixa och njut! mums...

 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Gustav » Nya mål:  ”Kloka ord. Allt är inte givet och självklart, allt blir inte som man tänkt sig. ..”

  • Roger Jern » Coaching Online:  ”Hej Lena ! Önskar hjälp med ett träningsprogram. ”

  • Jenny Wikner » Morgonträning för piggare dag:  ”Tack för en bra föreläsning Lena! Ser fram emot din kurs senare i vår =) ”

  • Marie » Morgonträning för piggare dag:  ”Tack för en härlig start på morgonen och bra föreläsning! :)”

  • Julia » Morgonträning för piggare dag:  ”Tack för en trevlig morgon Lena! Nu har jag anmält mig till en av löpargrupperna..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-