logo_lena_gavelin

Saltö

Sitter nu på tåget på väg från Saltö och Strömstad mot Östersund. Jag har haft fantastiska semesterveckor och kan se tillbaka på härliga kajakturer, tältnätter i skärgården, morgonlöpning med efterföljande bad, makrillfiske, krabbmiddag, sol, bad, klippor m.m. m.m.

Om jag har hunnit med någon löpning? jo faktiskt för att vara motionär riktigt ok. Jag har oftast passat på att träna på morgonen innan övriga aktiviteter. Det har blivit allt från 10 till ett pass på 30 km. Några kajakturer har även gett bra bålträning i havsvågorna, även om det inte blivit några löpta km dessa dagar, saknar det inte ens.
Några bilder från fantastiska sommarveckor:

Nu tillbaka till jobb och vardagen, kan vara ganska skönt det också. Trots semester, sol och bad har jag lyckats trassla mig in i en stor löputmaning, senare i sommar(återkommer till det i senare inlägg) :-). nu njuter jag av minnen frånhärliga sommarveckor både "hemma" i stugan och på Saltö. Tackar mina familjer(min egen och Mickes) som gör detta möjligt! Nu är jag fullladdad med sol och bad och börjar så smått längtar till fjällen och höstlöpning...

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-