logo_lena_gavelin

Glädje, frihet, upplevelse. Är du redo?

Redo för att ta emot sommarens fjällöpare Redo för att ta emot sommarens fjällöpare

Dagen har bjudit på blåst, jobbig motvind, fina vyer, fjäll, fäbodvallar, ensam på fjället, steniga stigar, blöta myrar en och annan uppskrämd fjällripa och en helt underbar långtur på fjället.

Även om det kan kännas motigt att ta steget utanför dörren när stugvärmen lockar, och benen känns tunga efter gårdagens fjällmil, så är det alltid fantastiskt när du väl kommer ut på fjällturen. Idag var det lite blåsigt och stundvis fick jag kämpa i motvinden, lika fantastiskt härligt att i medvind och lätt utför känna att stegen fortfarande är ganska lätta efter ett par mils löpning.

Nu är jag redo för sommarens fjällöparläger, är du? du kan komma precis som du är bara du har en vilja att hitta nya utmaningar, lära dig springa i fjällterräng eller bara känna friheten att med löpskor ta sig fram i fjällnatur. Du är välkommen!

 

 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Gustav » Nya mål:  ”Kloka ord. Allt är inte givet och självklart, allt blir inte som man tänkt sig. ..”

  • Roger Jern » Coaching Online:  ”Hej Lena ! Önskar hjälp med ett träningsprogram. ”

  • Jenny Wikner » Morgonträning för piggare dag:  ”Tack för en bra föreläsning Lena! Ser fram emot din kurs senare i vår =) ”

  • Marie » Morgonträning för piggare dag:  ”Tack för en härlig start på morgonen och bra föreläsning! :)”

  • Julia » Morgonträning för piggare dag:  ”Tack för en trevlig morgon Lena! Nu har jag anmält mig till en av löpargrupperna..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-