logo_lena_gavelin

Blöt tävlingspremiär

... och det berodde inte på ett avslutande dopp i Storsjön. Nej, söndagen bjöd på ett blött ihållande regn, så kan erkänna att jag inte var lika taggad på morgonen som jag hoppats, men vet att Andersön runt kan bli en trevlig tävling ändå. Jag var kanske inte så taggad alls, mer än att ha kul och springa utan prestationsmål. Med nummerlapp på blir det ändå tävling och jag försökte att hålla ett bra tempo, tills jag insåg att jag är i lite sämre form än jag varit de senaste åren. Med på startlinjen var även Ida Nilsson, "gamla" landslagskompisar som vi är kändes det lite extra kul att nu få mötas under lite andra villkor. Ida är dock starkare än mig i dagsläget och hon kunde lätt gå ifrån mig när vi kom in på den mer tekniska delen. Ida vann enkelt dagens match och tog hem damsegern före mig :-)

Min tid blev nästan en minut sämre än fjolåret, men det gjorde inget, just denna dag, jag vet att jag slarvat med träningen senaste månaderna och det går inte om man vill springa fort. Springa fort var dock inte huvudmålet i söndags. Jag hade en mycket trevlig söndag även om den var onödigt blöt och kall. Trevlig atmosfär, många kända ansikten och kul att träffa så mycket nöjda löpare trots regn och kyla. 

Skön vinst, värmde gott tillsammns med varm nyponsoppa när jag kom hem :-)

Nu går mesta tiden till förberedelser inför VårRuset. Över 5 000 tjejer ska delta i VårRuset Östersund. Därav denna sena uppdatering, jag kan lova att jag även har fullt upp närmaste två veckorna, så bättre träning lär det inte bli de närmaste veckorna... ut och springa kommer jag dock att göra, för det är ett perfekt sätt att rensa hjärnan och få extra energi till jobbet.
Trevlig helg! / Lena 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Gustav » Nya mål:  ”Kloka ord. Allt är inte givet och självklart, allt blir inte som man tänkt sig. ..”

  • Roger Jern » Coaching Online:  ”Hej Lena ! Önskar hjälp med ett träningsprogram. ”

  • Jenny Wikner » Morgonträning för piggare dag:  ”Tack för en bra föreläsning Lena! Ser fram emot din kurs senare i vår =) ”

  • Marie » Morgonträning för piggare dag:  ”Tack för en härlig start på morgonen och bra föreläsning! :)”

  • Julia » Morgonträning för piggare dag:  ”Tack för en trevlig morgon Lena! Nu har jag anmält mig till en av löpargrupperna..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-