logo_lena_gavelin

Dopp nr. 2 i Storsjön

Jag är väldigt dålig på att ta med mobilen på min träningsrunda och kameran den följer nästan "bara" med när jag är ute med grupper på läger, därav helt utan bildbevis då jag idag tog mitt andra dopp i Storsjön.

Det är inte så kallt om man är lite överhettad efter 10 km löpning :-).

Idag var tanken att jag skulle springa några intervaller, herregud det är ju tävling på söndag och inser att jag inte alls sprungit i något högre tempo senaste typ två månaderna, så tänkte testa formen lite, den var inte så bra... :-). Några femhundringar utan max och utan mjölksyra var tanken, men usch mjölksyran och tröttheten kom ju på en gång.

Jag får en del frågor hur man ska göra för att bli snabbare på t.ex milen, mitt svar är som oftast - du måste börja köra någon typ av intervaller, öka tempot från ditt bekvämlighetstempo. Så kanske dags att börja anamma det själv. Men å andra sidan vet jag inte om det är mitt mål i dagsläget, då jag framförallt vill träna för att jag mår bra av det, får uppleva så fantastiska saker med min löpning,. Det är nog snarae därför jag tränar idag, för att orka springa några timmar i fjällen när lusten och tiden finns. Men tävla kan ju alltid vara roligt ändå, framförallt utan krav och prestation, bara mysa och ha roligt(på ett annat sätt än när man persar eller vinner). På söndag är tanken att jag springer Andersön runt, en sådan där lagom tävling i terräng och hög mysfaktor! Det gillar jag!

Efter fjolårets Andersön Runt, en tävling med hög mysfaktor!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Gustav » Nya mål:  ”Kloka ord. Allt är inte givet och självklart, allt blir inte som man tänkt sig. ..”

  • Roger Jern » Coaching Online:  ”Hej Lena ! Önskar hjälp med ett träningsprogram. ”

  • Jenny Wikner » Morgonträning för piggare dag:  ”Tack för en bra föreläsning Lena! Ser fram emot din kurs senare i vår =) ”

  • Marie » Morgonträning för piggare dag:  ”Tack för en härlig start på morgonen och bra föreläsning! :)”

  • Julia » Morgonträning för piggare dag:  ”Tack för en trevlig morgon Lena! Nu har jag anmält mig till en av löpargrupperna..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-