logo_lena_gavelin

Lite fjällöpning

Igår kväll åkte jag mot Järpen för en kväll med föreläsning och löpning med Åre kommun. Övernattade i lägenheten i Vålådalen, eftersom jag bokat in möte i Åre ifdag(fredag) trött i huvud och sinne efter en lång dag, men kunde inte hålla mig. Kl. 21.10 stod jag utanför dörren med terrängskorna, för en kvällsjogg, helt underbart och tänk så ljust det är länge på kvällen, 40 min på fjällstigar var inga problem, och det var fortfarande ljust när jag kom hem. Apropå att inte ha tid, det beror på prioriteringar och vilja... helst nu när vi har så långa dagar och det kanske inte behövs mer än 30 min. motion för att bli glad, lugn och nöjd i kropp och sinne.

Idag en tur till Åre, såklart måste löpskorna på även här. Lite blött, lite "snölöpning" och regntunga skyar, men underbart! Dagens totala över 800 höjdmeter gör mig glad i sinnet.

Trevlig helg! Nu åker jag hemåt.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Gustav » Nya mål:  ”Kloka ord. Allt är inte givet och självklart, allt blir inte som man tänkt sig. ..”

  • Roger Jern » Coaching Online:  ”Hej Lena ! Önskar hjälp med ett träningsprogram. ”

  • Jenny Wikner » Morgonträning för piggare dag:  ”Tack för en bra föreläsning Lena! Ser fram emot din kurs senare i vår =) ”

  • Marie » Morgonträning för piggare dag:  ”Tack för en härlig start på morgonen och bra föreläsning! :)”

  • Julia » Morgonträning för piggare dag:  ”Tack för en trevlig morgon Lena! Nu har jag anmält mig till en av löpargrupperna..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-