logo_lena_gavelin

Ladda med rätt energi och löpteknik

Roligt hade vi i köket Roligt hade vi i köket

Igår kväll testade jag tillsammans med Lena på Hälsobyrån ett nytt koncept, mycket lyckat, trevligt och gott!

För att orka träna måste man ladda med rätt energi både före och efter träning. Ett problem kan t.ex. vara när du vill träna direkt efter jobbet eller på lunchen och det var länge sedan man sist åt mat, därför ordnade vi en kväll där vi fick lära oss att göra goda, nyttiga och energirika mellanmål samt gå ut och springa och testa löpteknik och löpskolning med mig. Att efter löppasset och "mellislagning", sedan få sitta ner äta tillsammans och gå igenom de frågor som kan dyka upp under en sådan här kväll var både lyckat och uppskattat. Vi kommer tillbaka! Håll utkik!

..och ute i löpspåret

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-