logo_lena_gavelin

Löpgrupper, VårRuset och föredrag- tillbaka i vardagen

Backträning förra veckan Backträning förra veckan

Tillbaka till vardagen efter Spanienresan och det fortsätter med löpning på olika sätt. Jag har nu kommit tillbaka till mina löpgrupper här i Östersund, både Landstingets anställda och kommunens anställda har fått tampas med backar, hopp och styrketräning, de senaste två veckorna. Allt för att förbättra löpstyrkan inför säsongen eller "bara" för att få ett bättre löpsteg.

Förberedelser för VårRuset pågår också för fullt. Himla kul att se att fler tjejer vågar ta på sig nummerlappen oavsett om man springer, joggar eller går på tid eller utan tid.

Nu förbereds ett Pecha-kucha framträdande 6 min föredrag kommer att ske på Clarion fredag e.m., så är du i Östersund och vill gå på en after-work med flera spännande pecha-kuch aframträdanden kom till Clarion på fredag.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-