logo_lena_gavelin

18 mil & 7 500 höjdmeter

Ett härligt gäng! Ett härligt gäng!

Det var vad veckan i Alquezar bjöd på, för min del. Alla deltagare har samlat ihop många km och höjdmetrar under veckan, många har haft trötta ben, men hittat ny energi, en vilodag var välbehövlig även om några valde att ta en morgontur även den dagen...
Att samla km och/eller höjdmetrar har dock inte varit viktigast, det är att få förmedla upplevelsen! Under åtta dagar har vi upplevt fantastisk natur i spanska berg. De flesta har varit med på alla turer och än om möjlighet funnits att korta av turerna, så har de flesta hängt med på den längsta varianten :-). Visst känns det i benen, men framförallt är jag så himla glad att veckan funkat så fantastiskt bra att jag fått dela med mig av mina upplevelser till en härlig grupp löpare. Att flera har upptäckt att traillöpning kan vara helt fantastiskt. Att man kan både uppleva, prestera och njuta på samma löppass. Vi har sprungit, gått, klättrat, badat, fotat, pausat och njutit på våra turer - det är så det ska vara på ett trail-läger i fantastisk miljö med höga berg och djupa canyons..

Mat och badpaus, sådant man hinner med på långpass i bergen.
Stanna och fota ibland, det hör till..

Vi har även hunnit med att äta god mat och umgåtts med långa samtal på långa middagar, en hel del löpsnack men även annat som hör livet till.

God mat och bra vin sådant som hör till en trail-camp vecka i Spanien. Här upplever vi en spansk tapas-restaurang i Barbastro och mysig spansk middag i Alquezar .

Tack alla för en fantastisk vecka!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Gustav » Nya mål:  ”Kloka ord. Allt är inte givet och självklart, allt blir inte som man tänkt sig. ..”

  • Roger Jern » Coaching Online:  ”Hej Lena ! Önskar hjälp med ett träningsprogram. ”

  • Jenny Wikner » Morgonträning för piggare dag:  ”Tack för en bra föreläsning Lena! Ser fram emot din kurs senare i vår =) ”

  • Marie » Morgonträning för piggare dag:  ”Tack för en härlig start på morgonen och bra föreläsning! :)”

  • Julia » Morgonträning för piggare dag:  ”Tack för en trevlig morgon Lena! Nu har jag anmält mig till en av löpargrupperna..”

Bloggarkiv

Länkar