logo_lena_gavelin

Löparläger Alquezar 2014

Nu är vi här! Det känns underbart att få vara tillbaka i Alquezar, dessutom med ett helt gäng härliga trail-löpare!

När vi anlände igår eftermiddag var det strålande sol och första passet genomfördes i en för många ovan värme, därför tyckte många att det var riktigt skönt löparväder idag, då det börjat regna och var svalare i luften. Första "riktiga" passet, jag överväldigades återigen av den fantastiska naturen och jag tror att deltagarna kan skriva under på att de hamnat på en unik plats för trail-löpning.

Tyvärr har jag misslyckats med att ladda upp bilder, hoppas att jag löser det, så att jag kan dela våra upplevelser!! Gilla Run4heart på Facebook, så får du uppleva lite av det vi gör.

I eftermiddag väntar lite styrka och löpteknik, bäst att börja med det tidigt i veckan innan alla höjdmeter satt sig för mycket i benen.

// Lena

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-