logo_lena_gavelin

Semester = skidor, snö, semlor

Vålådalen

Lite sen uppdatering, men efter att ha tagit en extra semesterdag(i måndags), så går veckan extra fort. Helgen har jag alltså tillbringat i Vålådalen, fått utlopp för lite skidabstinens. Någon sa att om man inte åker så fort så får man åka lite längre, så för mig blev det drygt 12 mil från lördag till måndag, 5 skidpass varvat med OS, semlor, bastu och god mat. Det är ledighet för mig..... Så nu har det varit ett par dagar med mer jobb och mindre "semester"(läs träning). Husrenoveringen pågår för fullt, VårRuset närmar sig snabbt och våren ser ut att bli uppbokad med löpgrupper på alla nivåer.

Jag kunde inte låta bli att mitt i allt annat, OS, jobb, renovering, ta vara på tiden
40 min löpning i ett fantastiskt vårvinterväder, hade tänkt undvika löpskorna under gårdagen, men med en värmande vårsol, blå himmel och fantastisk fjällutsikt så gick det inte att låta bli, även om det känns som våren är på väg lite väl tidigt. Tävlingspremiären på skidor är ju inte ens gjord(för min del), men på söndag har jag sagt att jag ska vara med på 42 km Haldo Hansson, skidlopp, får se hur det blir med det... :-)Ta vara på tiden, den bästa vintern är nu och glöm inte att njuta av livet, träning, vila, god mat och kanske någon semla :-)

​Vill du också njuta av snö, skidor, ledighet under sportloven. Vår lägenhet är än så länge ledig för uthyrning.

Hyr lägenhet Vålådalen »

// Lena

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Gustav » Nya mål:  ”Kloka ord. Allt är inte givet och självklart, allt blir inte som man tänkt sig. ..”

  • Roger Jern » Coaching Online:  ”Hej Lena ! Önskar hjälp med ett träningsprogram. ”

  • Jenny Wikner » Morgonträning för piggare dag:  ”Tack för en bra föreläsning Lena! Ser fram emot din kurs senare i vår =) ”

  • Marie » Morgonträning för piggare dag:  ”Tack för en härlig start på morgonen och bra föreläsning! :)”

  • Julia » Morgonträning för piggare dag:  ”Tack för en trevlig morgon Lena! Nu har jag anmält mig till en av löpargrupperna..”

Bloggarkiv

Länkar