logo_lena_gavelin

Genomförd träning är bra träning

Jag har skrivit en del på slutet att inte riktigt hinna med eller prioritera den träning man varit van vid. Hur som är det ändå möjligt att peta in något pass i vardagen, det gäller bara att planera. Idag blev det 20 min löpning på löpband följt av 40 min. styrketräning, innan möten, jobb m.m.. Även om jag gärna genomfört ett längre pass så är det en timme bra träning.

Ha en bra vecka! // Lena

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Gustav » Nya mål:  ”Kloka ord. Allt är inte givet och självklart, allt blir inte som man tänkt sig. ..”

  • Roger Jern » Coaching Online:  ”Hej Lena ! Önskar hjälp med ett träningsprogram. ”

  • Jenny Wikner » Morgonträning för piggare dag:  ”Tack för en bra föreläsning Lena! Ser fram emot din kurs senare i vår =) ”

  • Marie » Morgonträning för piggare dag:  ”Tack för en härlig start på morgonen och bra föreläsning! :)”

  • Julia » Morgonträning för piggare dag:  ”Tack för en trevlig morgon Lena! Nu har jag anmält mig till en av löpargrupperna..”

Bloggarkiv

Länkar