logo_lena_gavelin

Träna till och från jobbet

Ibland är det svårt att få till den där träningen som man gärna vill göra, för att det är så mycket annat man för tillfället prioriterar. Jag vill inte skriva att man inte har tid, för alla har vi exakt lika många minuter på ett dygn, däremot kan jobbet, familjen, vänner andra intressen, hemmet m.m. m.m. .... ta för mycket av dessa minuter just för att man just nu prioriterar det lite högre. Nåväl ett sätt att ändå få till det här livspusslet är att träna till och/eller från jobbet. Igår sprang jag från mitt jobb och idag sprang jag till jobbet. Igår blev det 14 km och idag 10 :-). Det betyder att jag kan göra en extra sväng, om tid och lust finns eller ta kortaste vägen. Det krävs en liten planering vad gäller dusch ombyte o.s.v. men med en liten löpryggsäck, handduk och tvål på jobbet(bra om det finns dusch oxå...), så är det ett perfekt sätt att få in träningen i vardagen till jobbet ska vi ju ändå ta oss på något sätt.

Alla har vi lika mycket tid, 24 timmar om dygnet. sedan är det väldigt olika vad vi prioriterar. Ett sätt att nyttja tiden för att hitta tid till träning är att springa till och/eller från jobbet.


// Lena

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Gustav » Nya mål:  ”Kloka ord. Allt är inte givet och självklart, allt blir inte som man tänkt sig. ..”

  • Roger Jern » Coaching Online:  ”Hej Lena ! Önskar hjälp med ett träningsprogram. ”

  • Jenny Wikner » Morgonträning för piggare dag:  ”Tack för en bra föreläsning Lena! Ser fram emot din kurs senare i vår =) ”

  • Marie » Morgonträning för piggare dag:  ”Tack för en härlig start på morgonen och bra föreläsning! :)”

  • Julia » Morgonträning för piggare dag:  ”Tack för en trevlig morgon Lena! Nu har jag anmält mig till en av löpargrupperna..”

Bloggarkiv

Länkar