logo_lena_gavelin

Dagarna går...

Jag hade planer på att skriva i bloggen efter helgen och orden fanns redan i huvudet, så kommer man in i veckan med jobb, möten, planeringar m.m. Kan ändå göra några reflektioner av helgen, ännu en härlig helg i Vålådalen. Jag säger som våra vänner som var med oss i helgen, härligt att bara va... Efter att ha lagt ner en elitkarriär, värdesätter man på ett annat sätt att få egen tid för träning, kunna träna ett längre pass äta gott, umgås med bästa vänner och som sagt bara vara utan några måsten. Även om jag i helgen fick till närmare åtta mil skidor på två dagar, så har jag ändå haft semesterdagar!

Nu väntar jobb de närmaste två helgerna, då tar jag med mig energin av att bara vara och njuter av att ändå få jobba med ett intresse, löpning, träning och människor.

Vad har du för mål under 2014? Ett av mina mål är att ge mig själv egen tid att bara vara, umgås med vänner ta dagen som den kommer och kanske få träna något extra långt pass när jag behöver det som mest.

Lycka till med dina mål! // Lena

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Gustav » Nya mål:  ”Kloka ord. Allt är inte givet och självklart, allt blir inte som man tänkt sig. ..”

  • Roger Jern » Coaching Online:  ”Hej Lena ! Önskar hjälp med ett träningsprogram. ”

  • Jenny Wikner » Morgonträning för piggare dag:  ”Tack för en bra föreläsning Lena! Ser fram emot din kurs senare i vår =) ”

  • Marie » Morgonträning för piggare dag:  ”Tack för en härlig start på morgonen och bra föreläsning! :)”

  • Julia » Morgonträning för piggare dag:  ”Tack för en trevlig morgon Lena! Nu har jag anmält mig till en av löpargrupperna..”

Bloggarkiv

Länkar