logo_lena_gavelin

Sköna dagar

Efter julfirande i Ö-vik och Örebro, nyår i Ås så har vi nu haft några sköna dagar i Vålådalen. Äntligen hittat lite snö, även om vi vill ha mer... Sköna "lata" dagar kan ha lite olika innebörd, för mig har det varit 7 skidpass på 4 dagar och 16 skidmil, det känns i kroppen! Nu är jag så där härligt trött i varje muskel jag använt i skidspåren under dessa dagar. Mellan varven har vi ätit god mat, sett Tour de ski, badat bastu, träffat vänner och njutit av lediga dagar.

Efter dagens förmiddagspass, laddar med våfflor och finalen på Tour de ski.

Det känns verkligen i kroppen att det var länge sedan jag tränade så här mycket under en helg, men är ändå laddad av energi för att börja jobba, börja det nya året och allt som ska hända.

God fortsättning önskar vi er alla!
En bra start på det nya året. Trevligt nyårsfirande i Ås. Sedan sköna dagar i Vålådalen. nu är det dags att börja jobba igen, spännnade saker som händer under året bl.a med löparläger både i Spanien och i svenska fjällen!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Gustav » Nya mål:  ”Kloka ord. Allt är inte givet och självklart, allt blir inte som man tänkt sig. ..”

  • Roger Jern » Coaching Online:  ”Hej Lena ! Önskar hjälp med ett träningsprogram. ”

  • Jenny Wikner » Morgonträning för piggare dag:  ”Tack för en bra föreläsning Lena! Ser fram emot din kurs senare i vår =) ”

  • Marie » Morgonträning för piggare dag:  ”Tack för en härlig start på morgonen och bra föreläsning! :)”

  • Julia » Morgonträning för piggare dag:  ”Tack för en trevlig morgon Lena! Nu har jag anmält mig till en av löpargrupperna..”

Bloggarkiv

Länkar