logo_lena_gavelin

Gott nytt år!

Efter några dagar i Örebro, är vi nu åter i Ås. Äntligen lite snö och idag har jag faktiskt fått åka 18 km skidor, härligt!! Dock fick vi åka ca 5 mil i bil, innan vi hittade snön i Landön, mycket snö dessutom. Så efter tre(ofrivilliga) vilodagar kändes det extra skönt att få känna pulsen gå upp några extra slag igen. Efter mina isiga äventyr under juldagarna har mitt knä sagt ifrån och även gjort mig påmind om att jag slarvat med styrketräningen de senaste veckorna... aja, baja... Får ta tag i det 2014 igen!

Nu är jag i alla fall redo att fira nyår med goda vänner, skåla in det nya året och blicka fram mot ett spänannde 2014. Under 2014 kommer jag jobba än mer i mitt företag och det första stora löparäventyret kommer i slutet av april, anmäl dig senast 24.00 idag och du är säker på att komma med till ett rabatterat pris.

Du, sista möjligheten att anmäla sig med rabatt till löparesan 19-27.e april 2014. Anmäl med namn och kontaktuppgifter till info@lenagavelin.se

Ha en trevlig kväll och start på det nya året!

Gott Nytt År från oss! (bilden tagen 2013)
Gott Nytt År från oss! (bilden tagen 2013)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Gustav » Nya mål:  ”Kloka ord. Allt är inte givet och självklart, allt blir inte som man tänkt sig. ..”

  • Roger Jern » Coaching Online:  ”Hej Lena ! Önskar hjälp med ett träningsprogram. ”

  • Jenny Wikner » Morgonträning för piggare dag:  ”Tack för en bra föreläsning Lena! Ser fram emot din kurs senare i vår =) ”

  • Marie » Morgonträning för piggare dag:  ”Tack för en härlig start på morgonen och bra föreläsning! :)”

  • Julia » Morgonträning för piggare dag:  ”Tack för en trevlig morgon Lena! Nu har jag anmält mig till en av löpargrupperna..”

Bloggarkiv

Länkar