logo_lena_gavelin

Klokt där Lena!

Igår när jag slutat jobbet åkte vi till Vålådalen, vi kände nog båda att vi längat dit ett tag, det var tre månader sedan sist, då hade jag löparläger där. Nu längtade vi efter snö (som det inte finns så mycket av här i Östersund).

Dessvärre vill min förkylning aldrig riktigt ge sig och efter att i fredags äntligen fått till ett "riktigt" träningspass med löpning 13 km och styrka(det första på tre veckor), så var jag tillbaka med huvud - och öronvärk. Så trots de otroligt härliga skidspåren, massor med snö och perfekta förhållanden så fick jag ta det lugnt på skidorna, kom i alla fall ut på 13 km  på förmiddagen i lugn takt och mycket kläder, kan säga att det gav mersmak, men efter lite övervägande så tog jag ett klokt beslut att inte åka mer idag, jag börjar närma mig 40 och lite kanske man har lärt sig efter drygt 30 års träning...

Men dock, ett härligt sätt att avsluta helgen och skönt att fira 2.a advent med massor av snö utanför fönstret, dessutom fick jag lite extra tid att byta gardiner och adventspynta, så riktigt adventsmys i stugan.

Nu vill jag bli helt frisk! Nästa helg är vi tillbaka i Vålådalen, och då ska jag åka skidor!!

// Lena

Vi hittade snön i Vålådalen. Härlig 2.a advent.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Gustav » Nya mål:  ”Kloka ord. Allt är inte givet och självklart, allt blir inte som man tänkt sig. ..”

  • Roger Jern » Coaching Online:  ”Hej Lena ! Önskar hjälp med ett träningsprogram. ”

  • Jenny Wikner » Morgonträning för piggare dag:  ”Tack för en bra föreläsning Lena! Ser fram emot din kurs senare i vår =) ”

  • Marie » Morgonträning för piggare dag:  ”Tack för en härlig start på morgonen och bra föreläsning! :)”

  • Julia » Morgonträning för piggare dag:  ”Tack för en trevlig morgon Lena! Nu har jag anmält mig till en av löpargrupperna..”

Bloggarkiv

Länkar