logo_lena_gavelin

11 km igår, 11 km idag...

Tänk vad lycklig man kan bli av lite fisk luft. Det är inga träningsmängder att tala om, men ack så skönt att ändå komma ut. Igår sprang jag från jobbet, i morse sprang jag till jobbmöte. Tidseffektivt att springa som transport, det har jag börjat lära mig alltmer, att nyttja tiden mellan olika jobbuppdrag och att packa löparryggsäcken och sedan ta sig med löpskorna till eller från sta´n det underlättar viss logistik och tar bort onödig restid.

Förkylningen är av det segaste laget och ljuger om jag skulle säga att jag är 100% frisk, fortfarande "täppt" i öronen, men eftersom det känns som det är på bättringsvägen och min läkare inte hittat något så har jag ändå vågat mig ut på ett par löpturer.

Väglaget är dock bland det sämsta just nu med växlande is och asfalt, bättre när vi har riktig vinter med packad snö, då är det riktigt bra löpunderlag. I dagsläget kanske det är bra att det inte är bättre förutsättningar, för min del, så att jag ändå tar det lite lugnt :-). Men, på med broddar eller dubbade skor så går det även att springa på is.

Till sist nu har vi släppt anmälan till lägren i Ramundberget, så nu är det bara att anmäla till:

Löparläger 31 juli - 3 augusti 2014

Fjällöpning 14 - 17 augusti 2014

Häng med Ramundbergets löparläger sommaren 2014!

// Lena

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Gustav » Nya mål:  ”Kloka ord. Allt är inte givet och självklart, allt blir inte som man tänkt sig. ..”

  • Roger Jern » Coaching Online:  ”Hej Lena ! Önskar hjälp med ett träningsprogram. ”

  • Jenny Wikner » Morgonträning för piggare dag:  ”Tack för en bra föreläsning Lena! Ser fram emot din kurs senare i vår =) ”

  • Marie » Morgonträning för piggare dag:  ”Tack för en härlig start på morgonen och bra föreläsning! :)”

  • Julia » Morgonträning för piggare dag:  ”Tack för en trevlig morgon Lena! Nu har jag anmält mig till en av löpargrupperna..”

Bloggarkiv

Länkar