logo_lena_gavelin

17 dagar kan va`

I alla fall till en början... Jag ska försöka förklara. Jag har nu varit krasslig sedan 16 november, har tappat räkningen på antal dagar men det är ganska många utan träning... Till en början blir jag väldigt frustrerad, när jag är van att träna nästan varje dag och alltid försöka planera in någon timme för träning här och där, så blir det något som verkligen fattas. Så går några dagar och man liksom vänjer sig, visst kommer frustrationen och ångesten med jämna mellanrum, men den blir på något sätt mer hanterbart för varje dag. Nu är det dock nog!!, ett besök till farbror doktorn imorgon och jag hoppas få någon vägledning när jag kan få komma ut och höja pulsen, svettas, flåsa och bli trött, för visst är det rätt härligt när man kan.

Nu får jag trösta mig med försenat första advent fika saffransbröd är bland det absolut bästa som finns.
God kväll!   // Lena

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Gustav » Nya mål:  ”Kloka ord. Allt är inte givet och självklart, allt blir inte som man tänkt sig. ..”

  • Roger Jern » Coaching Online:  ”Hej Lena ! Önskar hjälp med ett träningsprogram. ”

  • Jenny Wikner » Morgonträning för piggare dag:  ”Tack för en bra föreläsning Lena! Ser fram emot din kurs senare i vår =) ”

  • Marie » Morgonträning för piggare dag:  ”Tack för en härlig start på morgonen och bra föreläsning! :)”

  • Julia » Morgonträning för piggare dag:  ”Tack för en trevlig morgon Lena! Nu har jag anmält mig till en av löpargrupperna..”

Bloggarkiv

Länkar