logo_lena_gavelin

Den som väntar på något....

Denna vecka hade jag sista tillfället med mina underbara grupper i Landstinget Östersund. Ännu en säsong med tjejer och killar som lyft sig ett extra steg genom att vara med och träna i en grupp, så kul att se dem! Annars har det varit  jobb med att planera inför nästa säsong våren 2014! En av de stora händelserna blir lägret i Spanien som nu är bokat till den 19-27 april. En upplevelseresa med löpning där vi varvar fantastisk bergslöpning med god mat, lokalt vin, en av de mysigaste bergsbyar full med bergslöpning i själen. Mer info kommer de närmaste dagarna, men jag lovar alla de som följer med mig, en oförglömlig reseupplevelse!

Slutet av veckan toppade jag med guldgalan, mer kontakter och nätverksbyggande men framförallt en härlig kväll med hyllning till Jämtlands alla entreprenörer.

Vi hörs till veckan, då släpper jag inbjudan till trailcamp Alquezar 2014, håll ögonen öppna ;-).

// Lena

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Gustav » Nya mål:  ”Kloka ord. Allt är inte givet och självklart, allt blir inte som man tänkt sig. ..”

  • Roger Jern » Coaching Online:  ”Hej Lena ! Önskar hjälp med ett träningsprogram. ”

  • Jenny Wikner » Morgonträning för piggare dag:  ”Tack för en bra föreläsning Lena! Ser fram emot din kurs senare i vår =) ”

  • Marie » Morgonträning för piggare dag:  ”Tack för en härlig start på morgonen och bra föreläsning! :)”

  • Julia » Morgonträning för piggare dag:  ”Tack för en trevlig morgon Lena! Nu har jag anmält mig till en av löpargrupperna..”

Bloggarkiv

Länkar