logo_lena_gavelin

Längta bort ibland...

Ett ställe att längta till?

Alquézar i spanska bergen

Hösten har varit underbar och vi längtar efter vinter, snö och skidåkning. Även om vi har fantastiska årstider så kan man längta bort ibland, till en annan plats, en ny upplevelse annat klimat och andra träningsförhållanden. Våren 2014 kommer det vara möjligt att följa med mig till en fantastisk by i Spanien, Alquezar. Jag har varit där ett par tillfällen tidigare och jag fastnade direkt för denna fantastiska bergsby i foten av Pyrenéerna. Nu anordnar jag tillsammans med Pampas travel en träningsresa under påsken. Det blir en träningsresa som man kan längta till och drömma om. Vi kommer att springa i fantastisk miljö, uppleva bergslöpning där den är som allra bäst samtidigt som vi upplever en del av spanska Somantano, äter god spansk mat tillagad av spanjorer, följer med några bergsguider på löpvägar där de sprungit under massor av löpturer, besöker en av dalens många vinodlingar m.m. m.m.. Vill du längta bort någon gång under vintern så boka in dig på denna resa så har du något att se fram emot under vinterns mörka dagar och när vi svär över kalla löpturer på isiga vägar, då kan du längta bort till en vecka i Spanien. Håll utkik när vi släpper anmälan. Så länge kan du se några av bilderna vi tog vid årets testresa i mars.

Trevlig helg!
//Lena

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Gustav » Nya mål:  ”Kloka ord. Allt är inte givet och självklart, allt blir inte som man tänkt sig. ..”

  • Roger Jern » Coaching Online:  ”Hej Lena ! Önskar hjälp med ett träningsprogram. ”

  • Jenny Wikner » Morgonträning för piggare dag:  ”Tack för en bra föreläsning Lena! Ser fram emot din kurs senare i vår =) ”

  • Marie » Morgonträning för piggare dag:  ”Tack för en härlig start på morgonen och bra föreläsning! :)”

  • Julia » Morgonträning för piggare dag:  ”Tack för en trevlig morgon Lena! Nu har jag anmält mig till en av löpargrupperna..”

Bloggarkiv

Länkar