logo_lena_gavelin

Snötankar

När första snön visar sig kommer längtan att snart få plocka  fram skidorna.... När första snön visar sig kommer längtan att snart få plocka fram skidorna....


Första snön ligger här i Jämtland och jag börjar känna det här suget efter vinter och skidåkning. Som löpare kanske man blir lite stressad av att vintern, snö, is och kyla ligger på lur. Men visst är vi ändå lyckligt lottade som har alla årstider.

Under tiden jag satsade på löpning och ofta tränade 10 pass i veckan, så fick jag ofta frågan hur det gick att vara löpare och bo i norr, jag svarade alltid att det går alldeles utmärkt och att jag gillar vintrarna här mer än de (i.o.f.s få) erfarenheterna jag har av vinterväglag i de södrare delarna av landet.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar