logo_lena_gavelin

Skogslöpning

Mycket jobb nu. Intersport ibland, i övrigt har arbetet med VårRuset satt igång, planerar för aktiviteter i mitt företag och utveckling av min profil m.m.. mycket spännande som jag har i huvudet och måste på något sätt komma ut... Mitt i allt detta är det fantastiskt att komma ut i höstluften. Den här årstiden är bland de bästa för att springa i skogen, luften, färgerna, lugnet. Så ibland tar jag mig tiden att ge mig ut i skogen, helst på stigar och leder och springa precis som andan faller på.

Ett tips nu när många har avslutat sin tävlingssäsong. En viloperiod både för ben och huvud, ett sätt till aktiv vila är att ta ett "tar det som det kommer" pass, ute i skogen, stilla löpbegäret samtidigt som du är "här och nu" utan fokus utan plan, bara springa, njuta och ladda energi.

I e.m. ska jag däremot ut och träna med en av mina adepter 1 000 m intervaller står på schemat, fokus och fart. Fortfarande är det många som har några tävlingsmål kvar den här säsongen och då kanske det krävs några fokus och fartpass :-), innan säsongsvilan.

// Lena

 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Gustav » Nya mål:  ”Kloka ord. Allt är inte givet och självklart, allt blir inte som man tänkt sig. ..”

  • Roger Jern » Coaching Online:  ”Hej Lena ! Önskar hjälp med ett träningsprogram. ”

  • Jenny Wikner » Morgonträning för piggare dag:  ”Tack för en bra föreläsning Lena! Ser fram emot din kurs senare i vår =) ”

  • Marie » Morgonträning för piggare dag:  ”Tack för en härlig start på morgonen och bra föreläsning! :)”

  • Julia » Morgonträning för piggare dag:  ”Tack för en trevlig morgon Lena! Nu har jag anmält mig till en av löpargrupperna..”

Bloggarkiv

Länkar