logo_lena_gavelin

Lidingöloppet 2011

Helgens Lidingölopp blev till en annorlunda upplevelse. Istället för att själv springa fick jag uppleva hur det ser ut på Grönsta medan loppen går av stapeln runt Lidingö. Jag blev faschinerad av hur många löpare som rör sig därute under helgen och inte minst av alla barn och ungdomar som sprang.


Jag fick själv känna på atmosfären bland 7-8 åringarna samt knattarna tillsammans med Mickelina. Jag fick lägga in högsta växel för att hinna undan de snabba små benen ute på Grönsta, 7 lopp fick vi till, då var det tur att vi behövde springa endast startsträckan, på några hundra meter. Jag är imponerad av alla småknattar som sedan tog sig uppför Grönstas tuffa backe och fixade 1,7 km innan målet.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Gustav » Nya mål:  ”Kloka ord. Allt är inte givet och självklart, allt blir inte som man tänkt sig. ..”

  • Roger Jern » Coaching Online:  ”Hej Lena ! Önskar hjälp med ett träningsprogram. ”

  • Jenny Wikner » Morgonträning för piggare dag:  ”Tack för en bra föreläsning Lena! Ser fram emot din kurs senare i vår =) ”

  • Marie » Morgonträning för piggare dag:  ”Tack för en härlig start på morgonen och bra föreläsning! :)”

  • Julia » Morgonträning för piggare dag:  ”Tack för en trevlig morgon Lena! Nu har jag anmält mig till en av löpargrupperna..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-