logo_lena_gavelin

Tränare & ledare i run4heart

Förutom mig, Lena Gavelin. Har jag flera härliga medarbetare som har löpning och träning som ett av sina stora intressen. Tillsammans har vi massor av erfarenheter på olika sätt. I gänget finns legitimerad fysioterapeut, idrottslärare, nyutbildad idrottsvetare, genuint intresserade långlöpare med massor av meriter och erfarenheter. Här nedan kan du läs a mer om dessa duktiga ledare:

Gustav Storvik
Jag heter Gustav Storvik och bor en mil utanför Östersund. Har två vuxna barn (17 och 21). Har alltid varit aktiv och rört på mig men började springa lite mer regelbundet för 12 år sen. Jag gillar att träna varierat och gärna konditionsidrotter. Ser mig själv som en glad motionär som gillar att röra på mig! Är inte så disciplinerad, jag vill ha kul och känna att jag vill, annars låter jag bli. Träningen blir därför lite ojämn över året, oftast med en dipp på hösten/vintern när mörkret och kylan kommer och mitt i sommaren när det är som mest gräspollen. Gillar att inspirera och bli inspirerad.

Maja Melin
Mitt namn är Maja Melin och kommer från den lilla men härliga byn Österänge i norra uppland där jag spelat fotboll tills jag flyttade upp och började plugga på Mittuniversitetet och Idrottsvetenskapliga programmet, (HT2012-VT2015). Jobbar åt SISU/ J-H idrottsförbund som föreläsare samt på Gå&Löp kliniken. En kanditatexemen i idrottsvetenskap och licensierad akademisk PT är det jag lägger i min ryggsäck och springer vidare.  Är en idrottstokig, knasig  tjej som gillar utmaningar och tänja på gränserna då löpning är det som är närmast hjärtat. 

Kristina Hammarfalk.
Legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast bosatt i Östersund. Kristina arbetar vid Fysioterapi och Idrottskademetropolen där hon ägnar stor tid åt bl.a. löparskador och med träning för att undvika skador.

Kristina har tävlat både på löparbana och maraton och är idag en flitig löparmotionär.   Hon åker även längdskidor, cyklar och gymtränar. Under sin aktiva tid satsade hon stort på löpskolning för att bli effektivare, snabbare och undvika skador.

Mikael Andersson.
Sambo med Lena

Ida Svensson
Jag är en 20 årig tjej som studerar till sjusköterska och som älskar att springa. Helst länge och långt! Jag ser fram emot att hjälpa till med Lenas löpargrupper och sprida löpningens glädje. 

Jürgen Snell
Cyklar, springer, åker skidor, paddlar, simmar. Fuskar i dom flesta sporterna för att det är så roligt att prova på nytt. Tänker försöka mig på Swimrun och Triathlon i sommar. Gillar löpning för att det är så enkelt att träna överallt, både hemma och på resor. Tycker om att träna med andra för att glädjen och träningen blir så mycket bättre då.
076-1127112,  jurgen.snell@gmail.com 

Bilder används under Creative Commons från Big D2112, RocketBoom, HotlantaVoyeur