logo_lena_gavelin

På denna sida hittar du läger, resor & aktiviteter med run4heart och mina samarbetspartners. Hitta något som passar dig!

Trailresa Kroatien 6-13 oktober 2018

Att njuta av livet. Det är väl egentligen själva poängen med alltihop?
Livsnjutning betyder löpning längs vackra stränder och i berg med storslagna vyer. Det betyder också god mat med nya smaker och nya spännande platser. En stor dos skratt, glädje och gemenskap ingår, liksom avkoppling och tid att andas!

Hösten 2016 genomfördes premiärresan med Trailrunning Sweden till den kroatiska halvön Istrien. Det blev en dundersuccé bland deltagarna.2017 var mitt första år på trailresan, vilket gav mersmak! 
Lokala guider tillsammans med mig(Lena Gavelin) samt David  Andersson, grundaren av Trailrunning Sweden löparresor, visar dig runt istriens bästa löprundor med stor entusiasm och inlevelse. De lokala guiderna kan regionen och plockar ut guldkornen för oss livsnjutare – det bästa lokala köket, pittoreska städer och som krydda grottbesök, vinprovning och zipline. Jag själv har lång erfarenhet av att anordna löparresor och tycker att upplevelsen är viktigare än att räkna km tider, jag uppskattar långa turer och upplevelser i spänannde miljöer. Häng med oss 2018 på en löparresa med lite extra av allt!
Max 25 deltagare
Pris: 12 995 kr.
Läs mer & anmälan

Arkiv 2018:

Trail-Camp Alquezar 5 - 12 maj 2018

Följ med till Spanien för att springa i spanska Pyreneérna. En resa med massor av löpupplevelser, fantastisk spansk mat, besök på vingård, boende i den lilla byn Alquèzar, en av Spaniens vackraste byar.  Svenska löpledare med spanska guider visar dig de bästa trailstigar/vägarna. Vi gör turer på allt mellan 6 upp till ca 35 km, fokus ligger på upplevelsen med många stopp för att njuta av utsikten, den fantastiska miljön och fylla på energi. 
 Ett samarbete med Pampas Travel


Fullt! Anmälan stängd. Max 14 platser. Hitta mer här

Pris 13 900 kr
(
ingår flygresa, transfer, resor på plats och helpension med middagar ute på lokala restauranger)

Arkiv 2017:

Bli en bättre löpare i Vålådalen 30 juli - 2 augusti 2017.

Utveckla din löpning i fantastisk fjällmiljö. På programmet står långpass, backträning, löpteknik, föredrag och inspirationssnack. För dig som älskar springa i fjällen eller vill lära dig mer om fjällöpning. Välkommen till dagar med massor med kunskap, löpning och inspiration.
 
Slalomåkaren Ylva Nowén vann fyra världscupsegrar under sin karriär, nu arbetar hon som livsstilscoach. Ylva kommer att finnas med på lägret, Ylva kommer att hålla en föreläsning samt finnas med under passen. Passa även på att boka ett coachsamtal med Ylva.

Dagarna startar vi med yogapass anpassade för löpare, innan frukost därefter tar vi på löpskorna och ger oss ut i den vackra terrängen kring Vålådalen.

Se preliminärt program


 Du har tillfälle att testa Salomon trailskor och alla deltagare får en present från Salomon.


Bokning - Vålådalens fjällstation tel 0647-353 00 eller info@valadalen.se. Läs mer
Söndag - onsdag under fjällmaratonveckan. 

Löparläger med Vemdalen Fjällmaraton & Storhogna Höfjällshotell

11-13/8 fredag-söndag

Välkommen på en lyxig helg tillsammans med Vemdalen Fjällmaraton!

Den 11-13 augusti har du möjlighet att förbättra din löpteknik i fjällmiljö, testa delar av fjällmaratonbanan och få tips om teknik och utrustning inför din fjällöpning. En helg både för den ovane samt den mer rutinerade fjällöparen och med exklusivt boende direkt intill banan på Storhogna Högfjällshotell och Spa.

Passa på att träna och inspireras av Lena Gavelin, f.d elitlöpare i Svenska landslaget och vinnare av Vemdalen Fjällmaraton 44km 2016.

Kan alla vara med?
Absolut! Oavsett bakgrund är du välkommen - du som nybörjare i löparskor liksom du som erfaren löpare. Vi kommer att ha flera ledare och dela in oss i grupper utifrån nivåer från nybörjare til erfarna. Ett upplevelseläger med bra träning, god mat och inspirerande och kunniga ledare. 
Varmt välkommen!

Pris/person: 3 980 kr Helpension med boende i 2 eller flerbäddsrum, entré till bad, bubbelpool, bastu ingår. 
Bor du i närheten eller på annat sätt har eget boende, så kan du vara med i alla fall! 
Pris utan boende: 1 995 Kr