logo_lena_gavelin

På denna sida hittar du läger, resor & aktiviteter med run4heart och mina samarbetspartners. Hitta något som passar dig!

Arkiv 2018:

Trailresa Kroatien 6-13 oktober 2018

Att njuta av livet. Det är väl egentligen själva poängen med alltihop?
Livsnjutning betyder löpning längs vackra stränder och i berg med storslagna vyer. Det betyder också god mat med nya smaker och nya spännande platser. En stor dos skratt, glädje och gemenskap ingår, liksom avkoppling och tid att andas!

Hösten 2016 genomfördes premiärresan med Trailrunning Sweden till den kroatiska halvön Istrien. Det blev en dundersuccé bland deltagarna.2017 var mitt första år på trailresan, vilket gav mersmak! 
Lokala guider tillsammans med mig(Lena Gavelin) samt David  Andersson, grundaren av Trailrunning Sweden löparresor, visar dig runt istriens bästa löprundor med stor entusiasm och inlevelse. De lokala guiderna kan regionen och plockar ut guldkornen för oss livsnjutare – det bästa lokala köket, pittoreska städer och som krydda grottbesök, vinprovning och zipline. Jag själv har lång erfarenhet av att anordna löparresor och tycker att upplevelsen är viktigare än att räkna km tider, jag uppskattar långa turer och upplevelser i spänannde miljöer. Häng med oss 2018 på en löparresa med lite extra av allt!
Max 25 deltagare
Pris: 12 995 kr.
Läs mer & anmälan

Trail-Camp Alquezar 5 - 12 maj 2018

Följ med till Spanien för att springa i spanska Pyreneérna. En resa med massor av löpupplevelser, fantastisk spansk mat, besök på vingård, boende i den lilla byn Alquèzar, en av Spaniens vackraste byar.  Svenska löpledare med spanska guider visar dig de bästa trailstigar/vägarna. Vi gör turer på allt mellan 6 upp till ca 35 km, fokus ligger på upplevelsen med många stopp för att njuta av utsikten, den fantastiska miljön och fylla på energi. 
 Ett samarbete med Pampas Travel


Fullt! Anmälan stängd. Max 14 platser. Hitta mer här

Pris 13 900 kr
(
ingår flygresa, transfer, resor på plats och helpension med middagar ute på lokala restauranger)