logo_lena_gavelin

Samarbetspartners

Träning & upplevelser

Ta fram ditt bästa av dig själv. Boka en föreläsning, en halvdag eller en kurs med temat "Ta fram ditt bästa" Genom att kombinera mental hälsa och fysisk hälsa. Genom personlig utveckling och rörelse, hjälper vi den enskilda människan att ta fram sitt bästa av sig själv! Lär känna f.d elitidrottarna Lena Gavelin och Ylva Nowén i ett personligt möte.

Trailrunning Sweden - Att springa trail är ofta om inte alltid det bästa som finns och de flesta trailupplevelser är ofta värda att dela med sig av. Många traillöpare gör det via bloggar och hemsidor och inspirerar oss andra att anta nya utmaningar, springa längre än tidigare eller njuta mer på slingrande stigar någonstans i Sverige. På Trailrunning Sweden vill vi inspirera, utmana och utbilda svenska motionärer och löpare med ett hjärta som klappar för löpning i skog, berg och fjäll.

Gå- & löpkliniken - Vi behandlar alla olika eftersom vårt koncept bygger på att hitta rätt produkt till rätt kund. Alla har olika förutsättningar och mål, allas kroppar och fötter är individuella, och belastas därefter. Bara genom att se varje individ som just en unik individ kan optimala förutsättningar uppnås.
Till oss går du för vi ger dig personlig rådgivning och väl utvalda produkter, så du kan fokusera på din vardag och träning.