logo_lena_gavelin

Samarbetspartners

Träning & upplevelser

Ta fram ditt bästa av dig själv. Boka en föreläsning, en halvdag eller en kurs med temat "Ta fram ditt bästa" Genom att kombinera mental hälsa och fysisk hälsa. Genom personlig utveckling och rörelse, hjälper vi den enskilda människan att ta fram sitt bästa av sig själv! Lär känna f.d elitidrottarna Lena Gavelin och Ylva Nowén i ett personligt möte.

Pampas Travel - Fantastiska vyer, utmanande terräng och inspirerande guider. Vill du känna glädjen och friheten av att springa i bergen, uppleva fantastisk natur, god mat, gott vin, den lokala befolkningen, kulturen och förstås bra träning? Kom och spring med oss i spanska Pyrenéerna. 

Trailrunning Sweden - Att springa trail är ofta om inte alltid det bästa som finns och de flesta trailupplevelser är ofta värda att dela med sig av. Många traillöpare gör det via bloggar och hemsidor och inspirerar oss andra att anta nya utmaningar, springa längre än tidigare eller njuta mer på slingrande stigar någonstans i Sverige. På Trailrunning Sweden vill vi inspirera, utmana och utbilda svenska motionärer och löpare med ett hjärta som klappar för löpning i skog, berg och fjäll.